Mobilkøkken

Lej et mobilkøkken til dit arrangement eller ja rettere til hvad end du ønsker. Et mobil køkken fra VIP Mobilkøkken kan indrettes individuelt efter dine behov. Du får god plads og alt er lige ved hånden. Alle flader er lavet i et letvaskbart materiale, der nemt kan rengøres med spuleslangen. Med et mobilt køkken slipper du for alt besværet. Vi sørger for levering, opsætning, afhentning og rengøring. Så nemt og enkelt kan du have et stort køkken klar på ingen tid.

Vi er din ekspert

VIP Mobilkøkken har over 10 års erfaring med eventløsninger. Indehaver Michael Hørlyck er selv uddannet kok, så han ved alt om hvad et køkken bør have for at opnå størst og bedst produktivitet. Vi forholder os til arrangementet lige fra kokken – personalet og dine gæster. Så er du sikret at der er en expert ved din side når du skal afholde et arrangement.

Ud over det mobile køkken, kan der tilknyttes et anrettertelt og festtelt, så hele arrangementet kan være på et sted. Det mobile køkken er her i sær anvendt i forbindelse med festivaler, events, reneoveringsopgaver m.m. Ingen opgave er for stor. Har vi ikke det du står og mangler, så skaffer vi det til dig. Vi vil også kunne fortælle dig hvad du måske endda mangler for at dit arrangement bliver vellykketKontakt os i dag for en dialog om leje af mobilkøkken med mere.

Data

  • Lofthøjde 2300 mm
  • Længde 9600 mm
  • Vægt 3500 kg
  • Gas
  • Elskab

Et kig ind i det mobile køkken

GÅ IKKE NED PÅ UDSTYR

Her kan du få et indblik i hvordan vores mobilkøkken er indrettet og hvad det indeholder. Massevis af plads til kokken og dit team. Ønsker du noget tilføjet, så klarer vi også den.

BLIV RINGET OP I DAG OG LAD OS FÅ EN SNAK

70 20 51 01

Kontakt VIP Mobilkøkken

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller gerne vil ringes op. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

    VIP MOBILKØKKEN – EN DEL AF

    Ring til os: 70 20 51 01