Om VIP Mobilkøkken

VIP Mobilkøkken er skabt med en vision om at blive stedet hvor du kan få alt til festen. Her er muligheden for at leje topmoderne mobilkøkkener, lækre kvalitetstelte indeholdende brugbart og flot tilbehør. VIP Mobilkøkken er en del af noget større. Firmaet er en del af VIP Teltudlejning der tilbyder alt til din fest eller arrangement. Så når vi siger alt til festen, mener vi alt til festen. Du kan faktisk ringe med et tidspunkt og en dato for hvornår festen ønskes afholdt også klarer vi resten. De fleste vil dog gerne have en finger med i spillet omkring hvad ’alt til festen’ skal indeholde.

Vi har mange års erfaring med eventløsninger for både privat og erhverv. Hvert år leverer vi løsninger til bryllupper, konfirmation, firmafest – ja ´you name it´. Vi leverer også løsninger til koncerter og festivaler. Hvert år er vi til stede på alle de store festivaller i Danmark med både store og små løsninger.

Så ingen opgave er nærmest for stor eller lille til os. Vi vil være stedet du går til når der er brug for at leje mobilkøkken eller et totalt arrangements koncept.

VIP MOBILKØKKEN EN DEL AF

 

VIP-Teltudlejning         

Ring til os: 70 20 51 01